utorak, 10. ožujka 2015.

recenzija-Beauty sweeties


Nedavno sam dobila  priliku isprobati ove jedinstvene slatkiše pa evo da svoje dojmove podjelim s vama.
Popularno nazvani slatkiši za ljepotu u sebi ne sadrže umjetne boje, arome, sladila i konzervanse već su obogaćeni komadićima voća i voćnim sokovima! U sebi sadrže koenzim Q10+, kolagen i aloe veru za poticanje vaše prirodne ljepote i spriječavanje nastanka bora.


Dolaze u nekoliko "oblika" kao voćni gumeni bomboni, kao jogurt krema praline  i voćne zvjezdice. Zvjezdice su pogodne i za vegetarijance jer ne sadrže želatinu životinjskog podrijetla.

Voćni gumeni bomboni u obliku srca kombinacija su voćnog soka i lagane jogurt kreme. Ne sadrže umjetne arome, bojila ni konzervanse a dolaze u okusima acai/šumsko voće a antioksidansima, nar/malina s vitaminom E, mango/breskva s beta karotenom.



moj favorit su praline kremaste strukture s jogurtom, možete ih probati u okusima Acai/šumsko voće, nar/malina, mango/breskva. Obogaćene su koenzinom Q10, aloe verom i kolagenom.


Voćne zvijezdice su još jedna novost u ponudi, budući sadrže  81% voća. U okusima dinje, brusnice i grejpa mgu uživati i vegetarijanci budući ne sadrže želatinu životinjskog porijetkla. Uz to su bez glutena i bez laktoze. Savršen mali slatki zalogaj!


Meni su se ovi bomboni svidjeli iako nisam veliki ljubitelj slatkog. Samim time što su to i drugačiji i zdraviji bomboni s voćnim sokom ponudila sam ih i svom mališanu u šetnji. I njemu su se svidjeli. Odlične su da vas podignu u onim momentima kad vam fali nešto slatko a   u njima uživate bez grižnje savjesti.

za ostale informacije klik




3 komentara:

  1. O, kako ovo dobro izgleda! Nadam se da će uskoro moći da se kupi negdje u blizini. Ja sam inače zaluđenik za gumenim bombonama; dobrodošla bi ova zdravija verzija. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesantno rjesenje za one koji zele sporije stariti; mislim da ce postati hit!

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ljubitelj bombona, ali ovi okusi koje nabrajaš zvuče jako zanimljivo pa ih želim probati

    OdgovoriIzbriši